Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Νικόλας Δευτεράς 2 - (επαναστάτες τις πορδής με τα λεφτά του μπαμπά!)







Αγαπητοί φίλοι,
Παρακολουθήστε ποιο κάτω το επίπεδο των ΑΝΤΡΩΝ που θα μας σώσουν δεν ξέρω και εγώ από τι;

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι μιλάνε συνέχεια για αντρειά και ανδραγαθήματα αλλά είναι ήρωες φαντάσματα…

Εμείς όλοι που κατηγορούμαστε για τόσα και τόσα, έχουμε τα κότσια και υπογράφουμε όσα λέμε και πιστεύουμε, με το όνομα και το επίθετο μας για το οποίο είμαστε περήφανοι και σε καμία περίπτωση δεν το κρύψαμε…

Μαγκιά και τσαμπουκάς είναι αυτά που λες να τα στηρίξεις υπογράφοντας τα!

Τα έργα και τα λόγια μας τα πληρώνουμε καθημερινά…

Δεν θα απαντήσω σε κανένα σας όσο δεν λέτε ποιοι είστε, προς το παρών στα δικά μου μάτια είστε επαναστάτες τις πορδής με τα λεφτά του μπαμπά!


ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ
ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΛΟΣ


ΜΑΧΑΩΝ
Συντονιστής


orange_madness
Διαχειριστής


ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ
ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ


ΕΝΩΤΙΚΟΣ
ΑΡΧΑΙΟ ΜΕΛΟΣ


blueskin
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Με τις πρώτες βροχες (βλέπε κυβέρνηση ΑΚΕΛ) τα σκουλίκια (βλέπε Πίττας, Δευτεράς, Κατσιαούνης κ.α.) βγαίνουν από τις τρύπες τους....

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
Όνομάζεται Μιχάλης Γ. Ολύμπιος
Ηλικία: 34
Φύλο: Άντρας
Ζώδιο: Σκορπιός
Ζωδιακό Έτος: Τίγρης
Κλάδος: Τεχνολογία
Απασχόληση: Ηχολήπτης
Τόπος: Λευκωσία : Λευκωσία : Κύπρος



Με τις πρώτες βροχες (βλέπε κυβέρνηση ΑΚΕΛ) τα σκουλήκια (βλέπε Πίττας, Δευτεράς, Κατσιαούνης κ.α.) βγαίνουν από τις τρύπες τους.... Προσθέστε και τον Ολύμπιο στα σκουλήκια. Φαίνεται ότι πέσαμε σε αποικία σκουληκιών που τόσο καιρό ένεκα ανομβρίας βρισκόταν σε παρατεταμένη νάρκη... Με τόσα τρανταχτά και αποστομωτικά επιχειρήματα που φέρει κατά της Πρώτης Γραμμής και της ΑΠΟΕΛΛΑΣ δείχνει και αυτός τα κίνητρα και κυρίως το επίπεδό του... Τα συμπεράσματα δικά σας...


Περί Σκουληκιών
Οι ίδιοι που μου έχουν αφιερώσει ιστοσελίδα στο φόρουμ τους, με περιγράφουν ως σκουλήκι. Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτός τους ο χαρακτηρισμός, ιδίως όταν αποδίδεται σε άτομα όπως τον Δρ. Κατσιαούνη,τον κ. Πήττα και εσχάτως τον φίλο Μιχάλη Ολύμπιο, αποτελεί φόρο τιμής και ως εκ τούτου λόγο για να νοιώθω εγώ περήφανος. Εν κατακλείδι, θα ήθελα να απάντησω με μια ρήση που όφειλε (εάν δεν έγινε) να δοθεί ως απολογία στα περί "Περονόσπορου" του επί Χούντας διδάκτορα Παπαδόπουλου

Ζήτω ο Περονόσπορος!

ΥΓ: Ζήτω τα Σκουλήκια!

Τελικά τα σκουλίκια και οι δειλοί μπορούν να ομιλούν.

Φυσικά καλό θα ήταν να σας δούμε και στο δρόμο, ξέχασα όμως ότι εσείς κρύβεστε στις τρύπες σας αφου είσαστε τρώκτικά και μόνο εκεί έχετε θέση.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΡΑΜΠΑΛΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΤΗ ΓΡΑΦΟΜΗΧΑΝΗ



8 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Μιχάλη, το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα κοπελλούθκια. Είναι αυτοί που κρύβονται πίσω τους και τους καθοδηγούν. Η ντόπια και η ελληνική αντίδραση χέρι χέρι με την εκκλησία στηρίζουν αυτές τις αρρωστημένες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Das Leben der Anderen.

    Mia thavmasia tenia pu dixni ti bori na gini otan o fovos, o fanatismos merikon mono anthropon ginete pragmatikotita, exusia, kivernisi. Otan pia den boris/den exis to dikeoma na exis apopsi, eleftheria ekfrasis, dimokratia.

    To oti se katonomazun, mazi me allous filous mas -- dikeoma tous. Opos k ine to dikeoma sou na exis tis dikes sou skepsis, na ipostirizis to diko sou "ine".

    Fisika ola afta sto plesio tis nomimotitas, tou dialogou, tis orimis sizitisis. I apiles den exun xoro se mia dimokratia, poso mallon gia atoma pou ipostirizun k pistevun stis arxes tis "arxeas elladas", diladi k tis dimokratias.

    Mixali mou, ti na poume? To oti exun entones apopsis, c'est la vie, dikeoma tous. Alla i emmoni, i antidrasi tous ine toso... ma toso entoni... ti na po?

    Simfono me ton Lexi_penitas oti to provlima ine ekini pou krivonte apo piso tous. 2 parallili monologi, thimase?

    To thema ine, pos boris na kanis mia iremi sizitisi me aftus? An iparxi tetia dinatotita.

    Bon courage k kali sinexia :)

    Andrea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέτε τι εγράφαν στο ΑΠΟΕΛΛΑΣ για την ρατσιστική επίθεση τύπου National Front εναντίων τουρκοκύπριου μαθητή στο English School:

    Καλά τους κάνανε τους Τουρκους μακάρι να τρώγανε κι άλλες.
    Δεν ξέρω σε ποιο σημείο είχαν οργανωθεί τα παιδιά που κάνανε το ντου αλλά καλό θα ήταν να μην λέτε πολλές λεπτομέρειες ούτε και στα κινητά σας. Να ξέρετε ότι μ' αυτήν την ενέργεια θα μπείτε όλοι όσοι γράφεται εδώ μέσα, στο στόχαστρο της αστυνομίας. Δεν το λέω αυτό για να σας φοβίσω αλλά για να σας επιστήσω την προσοχή για τις περαιτέρω σας ενέργειες.
    Μην εμπιστεύεσται εύκολα κανένα...
    Η κίνηση αυτή είχε την ίδια λογική με αυτήν της ΕΟΚΑ όταν το 58 έγιναν αντίποινα κατά των Τ/Κ ως πράξη αντεκδίκησης όταν οι τελευταίοι σκότωσαν Ε/Κ. Αν και δεν θέλω να κρίνω κάτι εκ του μακρώθεν, πιστεύω ότι αν η ενέργεια ήταν πιο καλά οργανωμένη θα ήταν απλά τέλεια.
    Μη φοβάστε την κατακραυγή από τα πολιτικά κόμματα. Η κριτική τους εναντίων σας θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς καποια στιγμή αφού δεν είδαν με καλό μάτι την μεγάλη κινητοποίησή σας στο οδόφραγμα τις 15 ΝΟΕ.
    Μη μασάτε και προπαντώς μη φοβηθήτε από απειλές για διώξεις. Τώρα θα φανεί ποιοι από εσάς εννοόύν αυτά που λένε...

    ΡΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΝΑ G3 ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ....ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ. ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΣΤΗΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.....

    ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ....

    καπιοι δαμεσα πρεπει να αποφασισουν. καπιοι λαλουν τσεκουρι και φωτια στα τουρκικα σκιλια και απο τιν αλλη λαλουν οτι εν λαθος που ενεργησαν. αποφασιστε. εγω υποστηριζω το σε εναν βαθμο αλλα να μην 3αναγινει. ηταν καλο γιατι εδει3εν στους βρομισμενους οτι δεν 3εχνουμε και οτι εχει ακομα πλασματα που θυμουντε. αλλα μια φορα να μην 3αναγινει γιατι μετα ενα κατηγορηθουμεν δικαιολογημενα

    εγω είμαι ένας απο αυτούς που έγραψα πως καλά τους έκαναν γιατί πιστεύω πως κάποιος πρεπει να δώσει ενα μάθημα σε όσους δν σέβονται τους τους άλλους ανθρώπους και τις άλλες θρησκίες, αφού δν μπορουν να τιμωρήσουν οι κατάληλοι άνθρωποι, (διευθυντες) τότε πρέπει να τοι κάνουμε εμείς, εγω θέλω να δώ αν θα ξανατολμίσει αυτός ο τ\κ να πειράξει ξανά έναν έλληνα, δν νομίζω

    Σε κάποιο σημείο παραθέτουν 3 άρθρα από τον Φιλελεύθερο – του Σέρτη / Μιχηλίδη & κενεβέζου και γράφουν :

    Παράθεσα 3 άρθρα από την κατα κοινή παραδοχή πιο ανεξάρτητη εφημερίδα της Κύπρου. Δεν λεν κάτι διαφορετικό απ΄ όσα λέμε εδω. Το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργησαν αστρα-χαραυγή-πολίτης και τα πολιτικά τους παρακλάδια ακέλ και δησύ σπάζει σαν κύμμα στις σωστές τοποθετήσεις νούσιμων δημοσιογράφων που σκέφτονται πριν γράψουν. Δεν είμαστε μόνοι μας. Ο καθένας από το πόστο του κάνει τη δουλειά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιχάλη, τι ασχολείσαι φίλε; Δεν αξίζει τον κόπο... ούτε το σάλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ήρθε και η απόφαση του δικαστηρίου για να δικαιώσει τον φασισμό στον οποίο ζούμε. Μιχάλη μου, είμαστε δίπλα σου....τζιαι ας μας πουν ότι είμαστε τζιαι εμείς σκουλούτζια! Έτσι! Σιγά σιγά να τους φάμεν τα πόθκια να ππέσουν , να σπάσουν τα μούτρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μου άγωστε συνονόματε. Εάν έχει χώρο στην σκουληκοφωλιά θα ήθελα να μετακομίσω και εγώ μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τις αμπελοφιλοσοφίες σας και τα φαιδρολογήματα που διαλαλείτε και ηδονίζεστε, νομίζετε ότι είστε και κάποιοι "ψαγμένοι".. Αυτό είναι ο τραγέλαφος της όλης υπόθεσης!
    Οσο για τα "λεφτά του μπαμπά", Ολύμπιε, τα παιδιά αυτά δίνουν από το υστέρημά τους για να υπηρετήσουν ΙΔΕΕΣ...όσο και αν δεν σας αρέσει.
    Θα τα πούμε ξανά.
    Και στις αίθουσες και στους δρόμους.
    ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ...

    ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή