Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009

Οι εγκέφαλοι, οι ανεγκέφαλοι και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας


Η σύγχρονη ιστορία της Κύπρου χαρακτηρίζεται απο την δράση των εγκεφάλων μέσω των ανεγκέφαλων. Οι πρώτοι υποκινούν τους δεύτερους σε δράση που προκαλεί απο προσωπικό πόνο και οδύνη μέχρι εθνική τραγωδία.
Όταν οι ανεγκέφαλοι δρουν, συγκεντρώνουν, για λίγες ώρες το πολύ λιγες μέρες, την αντίδραση των πάντων. Πιό έντονοι στις επικρίσεις συνήθως είναι οι εγκέφαλοι που κατα κανόνα είναι επώνυμοι παράγοντες.
Το πρόσφατο περιστατικό κατά το οποίο εξυβρίστηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι χαρακτηριστικό. Οι εγκέφαλοι καταδίκασαν τους ανεγκέφαλους και δήλωσαν πως παρεισέφρησαν στην εκδήλωση και ότι τάχατες οι εκδηλώσεις των ανεγκέφαλων δέν τους εκφράζουν.
Αυτό το φαινόμενο επαναλαμβάνεται εδώ και δεκαετίες. Οι πιό διάσημοι εγκέφαλοι έγιναν διευθυντές, υπουργοί, ακόμη και προέδροι της Δημοκρατίας. Πλατείες, δρόμοι, δημόσια κτίρια φέρουν το όνομα τους. Είναι γι’ αυτό που διχοτομήθηκε η Κύπρος. Δυστυχώς, αγαπητέ Δημήτρη, η δράση των εγκέφαλων αυξάνεται. Υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες αλλά μπορεί να το αντιληφθούμε και απο την δράση των ανεγκέφαλων. Στο κοντινό παρελθόν, την περίοδο της κρατικής παραπλάνησης και σύγχυσης, ξέσκιζαν τα λάστιχα των Τουρκοκυπρίων και έβριζαν όσους αγωνίζονταν για επανένωση της πατρίδας μας. Τώρα βρίζουν εσένα ίσως γιατί αντελήφθησαν πως και εσύ θέλεις και αγωνίζεσαι για λύση.
Είναι γι’ αυτό που αγαπητέ Δημήτρη, πρόεδρε της Δημοκρατίας, είναι καλύτερα να ασχοληθείς περισσότερο με τους εγκέφαλους και λιγότερο με τους ανεγκέφαλους.Με κάθε εκτίμηση

Γεώργιος Μ. Ολύμπιος

4 σχόλια:

 1. η λέξη εγκέφαλος δεν προεξοφλεί και το περιέχομενο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λαθρομπλόγκερ!25 Ιουλίου 2009 - 5:57 μ.μ.

  Ε όχι ρε πούστη μου! Εκεί που έλεγα να πηγαίνω στις συγκεντρώσεις τους και να τους ακούω να βρίζουν και να λένε τα δικά τους τα παλαβά, έτσι για να κάνω χάζι, ήρθαν και τα έκοψαν και αυτά! Τώρα είμαι καταδικασμένος να βλέπω τις επαναλήψεις του ΑΝΤ1 κλπ! Δεν αντέχω! Έλεος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://www.youtube.com/watch?v=yCtZD906ma8&translated=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή