Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Απάντηση Αγίου Βασίλη

Προς: Ιωάννη Κκολό



Εντός των τειχών Λευκωσία, 2010




Αναφέρομαι στην επιστολή σας σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη μου στην οικία σας με την ευκαιρία της πρωτοχρονιάς, και σας πληροφορώ τα ακόλουθα:


1. Οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου που ακόμα και στην ομολογουμένως όχι και τόσο τρυφερή ηλικία σας, πιστεύετε ακόμα στην ύπαρξη μου. Οι διάφορες συκοφαντίες που διαδίδονται κατά καιρούς περί της μη ύπαρξης μου έχουν πλήξει σοβαρά τον κύκλο εργασιών του Βορείου Πόλου που περαιτέρω δυσχεραίνεται από την οικονομική κρίση.
Εν όψει των πιο πάνω, πληροφορείστε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Βορείου Πόλου έχει διαφοροποιήσει και επεκτείνει σημαντικά τις προδιαγραφές φρονιμότητας ώστε να επωφελούνται ως δωρολήπτες εκ γενετής γαϊδούρια όπως και εσείς.


2. Στην επιστολή σας αναφέρετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον τα σώβρακα «Απόλλων». Οφείλω να σας πληροφορήσω ότι με αυτά τα σώβρακα έχουν αντρωθεί πάρα πολλές γενεές ανδρών και τα μποξεράκια στα οποία αναφέρεστε αποτελούν εκφυλισμό από τα χρηστά ήθη και έθιμα. Επίσης, οι καρό κάλτσες έχουν επανέλθει στη μόδα, εφόσον τις λανσάρει ακόμα και οι Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Παρακαλώ όπως βρείτε σε περίοπτο τόπο τοποθετημένο, πακέτο με 12 σώβρακα «Απόλλων» όπου θα διαπιστώστε ότι χάρη σε σχετική διόρθωση που έγινε στο λογισμικό μας, είναι μεγέθους XXXL που ελπίζω να σας χωράει. Το δεύτερο πακέτο περιέχει 24 ζευγάρια καρό κάλτσες που ελπίζω να τις φοράτε με καμάρι όπως τον Πρόεδρο σας.


3. Αναφορικά με κάποια συμβάντα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μου στην οικία σας το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς, παρατηρώ τα ακόλουθα:


 Παρά το γεγονός ότι μας υποδείξατε όπως μην καταναλώσουμε την κάβα σας, οφείλω να παρατηρήσω ότι αυτή είχε στο μεγαλύτερο μέρος της καταναλωθεί από το φρουρό που είχατε τοποθετήσει. Τον βρήκαμε σε κωματώδη κατάσταση και αναγκαστήκαμε να τον μεταφέρουμε σε ιδιωτική κλινική όπου διαπιστώθηκε ότι στα ποτά είχαν προστεθεί ικανές ποσότητες δισουλφιράμης (πράγμα για το οποίο δεν κρίνατε σκόπιμο να προειδοποιήσετε). Σε λίγες μέρες θα λάβετε το σχετικό τιμολόγιο από την κλινική εφόσον ο φρουρός σας πάρει εξιτήριο.


 Περαιτέρω, στην ίδια κλινική νοσηλεύεται και αριθμός νάνων οι οποίοι κατανάλωσαν μερικά από τα μπισκοτάκια που αφήσατε και που περιείχαν όπως διαπιστώθηκε, ποντικοφάρμακο και λανέϊτ. Οι εμετοί, οι λεκέδες από αίμα και ούρα για τα οποία παραπονεθήκατε στην επιστολή σας, οφείλονται φέτος, σε οξεία δηλητηρίαση των νάνων. Η συντεχνία τους έχει ήδη προειδοποιήσει με δυναμικές κινητοποιήσεις ώστε να τους δοθεί επίδομα για βαρέα και ανθυγιεινά που προσθέτει στη δυσχέρεια του Βορείου Πόλου Α.Ε. ελέω οικονομικής κρίσης.


 Φέτος, εμπνευσμένοι από το πνεύμα των ημερών εργοδοτήσαμε νάνους από τον εθνικοσοσιαλιστικό χώρο, όπου και αφθονούν, εξ ου και η διαφοροποίηση των συνθημάτων που αναγράφηκαν στους τοίχους σας όπως «ένας ξένος νάνος, ένας άνεργος ντόπιος νάνος». Ελπίζω να μην θορυβηθείτε και από την παρουσία σβαστίκων και άλλων συμβόλων που παραπέμπουν στις ιδεολογικές καταβολές αυτών των νάνων.


 Οφείλω να απολογηθώ για την καταστροφή του δένδρου σας και φέτος, η οποία οφείλεται στους βίαιους σπασμούς που υπέστησαν ορισμένοι νάνοι και που επίσης νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα. Ελπίζω να είστε σε θέση να βρείτε ηλεκτρολόγο αυτές τις μέρες για να προβεί σε ολική επανεγκατάσταση του ηλεκτρισμού στην οικία σας.


 Η τοποθέτηση αρκουδοπαγίδων στις κόκκινες κάλτσες είχε καταστροφικά αποτελέσματα για τον κύριο Ρούντολφ ο οποίος αποπειράθηκε και φέτος να τοποθετήσει περιττώματα σας αυτές. Η εγχείρηση στους όρχεις και η συρραφή του πρωκτικού σφικτήρα στις οποίες υποβλήθηκε, ήταν επιτυχείς και σε βάθος χρόνου αναμένεται πλήρης ανάρρωση.


 Αναφορικά με τη χρήση της τουαλέτας, φέτος λόγω πολύ επείγουσας και ανωτέρας βίας, δεν έγινε κατορθωτή η έγκαιρη μετάβαση σε αυτή εξ ου και η παρουσία μεγάλων ποσοτήτων σκατών στο σαλόνι, το διάδρομο, την κουζίνα και πέριξ της λεκάνης. Λόγω ανεπαρκούς ποσότητας χαρτιού υγείας, έγινε χρήση των πετσετών, των τοίχων καθώς και των σεντονιών, του μαξιλαριού και του κουίλτ σας για την καθαριότητα μας.


 Μαζί με τα τιμολόγια που μας αφήστε από πέρυσι, παρακαλώ όπως παραλάβετε και πληρώσετε τα τιμολόγια της κλινικής στην οποία έγινε αναφορά πιο πάνω.

 Λόγω των πιο πάνω γεγονότων δεν έγινε κατορθωτή η παραλαβή του δώρων των προηγούμενων χρόνων. Επίσης, λόγω της παρουσίας του κλιμακίου της ΥΚΑΝ αναγκαστήκαμε να κρύψουμε διάφορες ουσίες εντός του χώρου σας. Η ΥΚΑΝ έχει πληροφορηθεί για την παρουσία και ακριβή τοποθεσία αυτών των ουσιών και παρακαλώ όπως αναμένετε επίσκεψη τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Σας εύχομαι καλή πρωτοχρονιά


Βασίλης, Άγιος
Βόρειος Πόλος Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου