Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Μάσκαν εν έχω να φορώ, στο καρναβάλλιν του μίσους…


Εδώ τζιαι έναν θκυό μήνες προετοιμάζεται το που την εκκλησσιάν το ΔΗΚΟ την ΕΔΕΚ το ΕΥΡΩΚΟ κάτι πελλοσυναγερμικούς τους Οικολόγους τους αυλικούς τους τζιαι τα εκτελεστικά τους αποβράσματα το καρναβάλλιν του μίσους.
Μισθώνουν εφημερίδες τζιαι πλασάρουν μας την πρότασην τους για το ορθό ΝΑΙ ‘κεκαλυμμένο ΟΧΙ’ διοχετέφκουν στες τηλεοράσεις , τες εφημερίδες, τα blogs τζιαι τες ιστοσελίδες ψεύτικα στοιχεία, στημένες ανταποκρίσεις (α ρε συνονόματε δημοσιογραφίσκε) για να ξανά χτίσουν το μίσος τον φανατισμό την μισαλλοδοξία.
Εν μες την κυβέρνηση τζιαι μέρα νύχταν φτήννουν τον πρόεδρο, χαλούν ότι δοκιμάσει να χτίσει τζιαι τούτος ανέχεται τους.
Προβοκάρουν την όποιαν προσπάθειαν επαφής, βάλλουν εγκάθετους στες λίστες για το προσκύνημα στον Άη Μάμαν, μετά φκαίνουν τζιαι καταγγέλλουν την κακή πρόθεση της άλλης πλευράς, κατηγορούν τον πρόεδρο, την κυβέρνηση τζιαι τον Αναστασιάδην τζιαι δια του Αρχιεπισκόπου λαλούν μας ότι οι Τούρτζοι εννάν πάντα Τούρτζοι. Ε τζιαι γιώ λαλώ ότι οι μαλάκες εννάν πάντα μαλάκες.
Το πελλόν το παρανοϊκόν της υπόθεσης εν ότι ο Χριστόφκιας το βιώνει καθημερινά, χαδεύκει τους που πάνω. Να φκαίννει ο Κάρογιαν να του λαλεί στο συνέδριο των αποδήμων ότι λλίον πολλά έκαμεν τα θάλασσα τζιαι τούτος αντί να τους ασσιχτιρίσει (με τρόπον όμως) να τον καλεί μαζί με το Αντρούιν να τα βρουσιν.
Μα γαμώ την κκελλέ μου πκιον ε στραός ο γιαλός όξα εν εγιώ που σταβά αρμενίζω;
Να κάμνει εκπομπήν η Ειρηνούλλα του ΡΙΚ με πέντε ακαδημαϊκούς (οι θκυό Τ/Κ πκιο Κυπραίοι που μας), να φκαίνει μια κραυγή απόγνωσης για επανένωση γιατί με τον εποικισμό σε πέντε δέκα χρόνια εννά Τουρτζιέψουν που τους έποικους τέλια τα κατεχόμενα τζιαι οι μαννοκύκκιροι οι ζοππόβορτοι Κυπραίοι να απαντούν κατά 31% ότι εν θέλουν να ακούουν καν την Τ/Κ άποψη που την τηλεόρασην.
Σε τούτην την μαυρογέριμην την χώραν γριάζεται ένα μεγάλον αληθινό συγνώμην για να πάμεν παρακάτω. Εν τω μεταξύν το συγνώμην για ναν αληθινόν ένι γριάζεται ούτε σωστή προετοιμασίαν ούτε σωστόν περιεχόμενον ούτε να το ζητήσει πρώτα ο άλλος – θέλει μόνον καθαρήν καρκιάν.
Εγιώ πάντως ζητώ σας συγνώμην αρφούθκια μου Κυπραίοι που συντιχάνεται Τούρτζικα για ότι σας εκάμαμεν τζιαι είμαι έτοιμος να τραβήσω σε πολλά πράματα πίσω για να νώσεται τζιαι ασφαλείς τζιαι ισότιμοι.
Ελπίζω μόνον ο Χριστόφκιας τζιαι ο Τταλάτ να κλείσουν τα φκία τους σε τούτους ούλλους τους Καρακιόζιες που θέλουν το μίσος τζιαι δουλεύκουν για τον διαχωρισμόν τζιαι να δουλέψουν όσον τους παίρνει για να ενώσουν τον τόπο μας.
Όσον πάντως τζι’ αν εγύρεψα, εν εκατάφερα να έβρω μάσκαν για να γινώ αρεστός σε κανέναν τους.
Εγιώ θέλω να ντυθώ πεζουνούιν στο καρναβάλλιν της αγάπης τζιαι της χαράς.

Μιχαήλης Ολύμπιος του Κόκου.

8 σχόλια:

  1. Ε τζιαι γιώ λαλώ ότι οι μαλάκες εννάν πάντα μαλάκες.

    Ελα ντε!

    Ψυχραιμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνυπογράφω. Με τον ίδιο θυμό και απόγνωση. Με κάπως λιγότερη πίστη, όμως, στις καλές προθέσεις ή δυνατότητες των δύο ηγετών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σου απαντήσω στο ερώτημα σου:

    - Ο γιαλός μια χαρά είναι - όπως ήταν πάντα! Προφανώς εσύ στραβά αρμενίζεις...

    Για τις υπόλοιπες υπαρξιακές σου αρλούμπες δεν Γριάζεται να απαντήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιχάλη μου, πιο τέλεια εν μπορούσες να τα πεις. Είσαι άψογος. Συμφωνώ απολύτως. Ειν' καρδκιά που θέλουμε τζιε δυστυχώς εν την έχουμεν εμείς οι ζοπόβορτοι οι Κυπραίοι, γι΄ αυτό τζε θκιακόσια χρόνια να συζητούμε εν θα βρίσκουμε άκρη. Ο Θεός να μας ελεήσει. Φαίνεται περιμένουμε στον άλλον κόσμο να απολογηθούμε τζιε να δούμε μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι ακριβώς όπως τα λαλείς είναι.
    Μπράβο Μιχάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συνυπογράφω.. με τον ίδιο θυμό και την ίδια αγανάκτησην.. η βλακεία έν έσιει όρια στον τόπο μας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε η επιθετικότητα, θα πρόσθετα στο πιο πάνω σχόλιο. Καλό κουράγιο Μιχάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Σε τούτην την μαυρογέριμην την χώραν γριάζεται ένα μεγάλον αληθινό συγνώμην για να πάμεν παρακάτω."

    ΑπάντησηΔιαγραφή